Fiscaal Advies

Elke ondernemer komt in aanraking met de Belastingdienst.  Als er een blauwe brief op de mat valt dan weet u dat in de meeste gevallen belasting betaald dient worden.
Velen van u betalen de belastingaanslag zonder erbij na te denken omdat u ervan uitgaat dat de Belastingdienst op de juist wijze volgens de geschreven kernwaarde de belastingaanslag oplegt.
Ervaring leert dat het steeds vaker voorkomt dat belastingaanslagen op basis van onjuiste overwegingen door de Belastingdienst wordt opgelegd.
Heeft u het gevoel dat  de ontvangen belastingaanslag onjuist is neem dan contact met ons op zodat wij samen met u de belastingaanslag op juistheid kunnen beoordelen.

Wij vinden dat belasting geloofwaardig en eerlijk geheven dient te worden.

Velen onder de ondernemers hebben het er altijd over dat zij teveel belasting betalen. Dat is in de meeste gevallen een teken dat het goed gaat met de onderneming.
De belastingwetging biedt meerdere ondernemersfaciliteiten waardoor de grondslag van de belastingheffing wordt verminderd.

Wilt u ook de truc weten hoe u ondanks de hoge winsten minder belasting betaald maak dan een afspraak met  één van onze Belastingadviseurs>>